mandag, september 27, 2021

Trump ydmyget: ‘Han er ikke klog nok til at være præsident’

 

Amerikanske politiske kommentatorer og meningsdannere står i kø for at slagte ham.

Dagen efter den højdramatiske høring i Kongressen, hvor FBI’s direktør James Comey undsagde Donald Trump, er ydmygelsen af præsidenten forsidestof verden over – ikke mindst i USA, hvor politiske kommentatorer og meningsdannere står i kø for at slagte ham.

»Man må sige, at det er den værste og mest faretruende dag i Donald Trumps korte tid som præsident,« slog CNN’s politiske analytiker Gloria Borger fast allerede kort efter høringen mandag og fortsatte:

»De (Trumps rådgivere i Det Hvide Hus, red.) får svært ved at regne ud, hvordan de skal håndtere det.«

Baggrunden for den opsigtsvækkende analyse er de sviende nederlag Trump led i løbet af høringen. Her slog James Comey fast, at der ikke er antydningen af belæg for Trumps påstande om, at Barack Obama aflyttede ham under valgkampen.

Han tilføjede endda, at justitsministeriet heller ikke har oplysninger, der bakker Trumps påstande op. Med andre ord: Trumps eget ministerium aner heller ikke, hvad præsidenten bygger sine voldsomme anklager på. Det blev endda slået fast under høringen, at Obama slet ikke kunne beordre en aflytning uden at den først var godkendt af en uafhængig domstol. Ergo: Trump ved end ikke, hvordan retssystemet fungerer.

Hvad synes du om denne nyhed?

Related Articles

- Annonce -

SENESTE NYT

Hvad synes du om denne nyhed?