lørdag, oktober 23, 2021

Derfor er iPhone X bedre end forgængere

 

Den længe ventede iPhone X fra Apple er endelig kommet til Danmark og flere og flere danskere begynder allerede at sige velkommen til den nye, revolutionerende mobil. Og det er der altså ikke noget at sige til. I dag skal vi se lidt på nogle af fordelene ved denne dejlige mobil og hvorfor netop denne iPhone er så meget bedre end alle de andre.

ANNONCE

Der er en lang række af ting, som vi kunne nævne, hvor iphone x overgår sine forgængere og konkurrenter, men vi har udvalgt det – som vi finder mest interessant.

 

Hurtigere: Den nye mobil er langt hurtigere end forrige versioner. Der er indbygget nye processorer, der får alle programmer og kommandoer til at glide stærkere. Mange smartphoneejere oplever efter nogle år at deres mobil bliver langsommere og langsommere – men dette vil den nye iPhone forsøge at ændre på.

 

Derfor skal den lidt højere pris også mere ses som en langvarig investering, som uden tvivl vil være det hele værd på sigt.

 

Bedre skærm: Hvis du også er typen, der går meget op i billedkvaliteten på din skærm, så er iPhone X perfekt for dig. Apple har virkelig kælet for detaljerne og giver dig en skærm med fantastisk opløsning – fuldkommen outstanding, hvis du spørger os.

 

Lækker feel: Det sidste punkt, som vi vil nævne, er at X’eren bare føles mere lækker. Det er en følelse, der er svær at forklare, men du kan bare mærke, at det er noget helt andet at stå med denne version end nogen af alle de andre.

 

Skal man vælge taletidskort eller fast abonnement?

Der er ret stor forskel på, om man vælger den ene eller den anden måde at betale for det telefoni man bruger, når man har en mobiltelefon. Og noget af det første, som man selvfølgelig ikke kan undgå at lægge mærke til, er, at der er enorm stor forskel i prisen, hvis man vælger et taletidskort fremfor et fast abonnement. Men er det egentlig bedst at vælge et taletidskort, eller er det bedre at vælge et fast abonnement?

 

Det korte svar er, at det helt klart kommer an på hvem man er, hvordan ens økonomi ser ud og hvor meget man bruger det pågældende telefonnummer. Hvis der er tale om din primære telefon, så vil jeg til enhver tid anbefale at atge et fast abonnement, da du sikkert kommer til at tale en del i telefon.

 

Hvis der derimod er tale om en sekundær telefon, som mange har til at ligge enten i bilen eller i sommerhuset i tilfælde af en nødsituation, så er det langt bedre at tage et taletidskort, da du sikkert ikke kommer til at buge telefonen ret tit og da det derfor sikkert ikke kan betale sig at betale for et fast abonnement.

 

Som sagt kommer det helt an på, hvad formålet med telefonen er og hvad du skal bruge den til og det kan der være stor forskel på fra person til person. Hvis du vil vide mere om taletidskort, så finde der en del gode sider på nettet og du kan blandt andet læse meget mere om gode råd til taletidskort her på siden.

Hvad synes du om denne nyhed?

Related Articles

- Annonce -

SENESTE NYT

Hvad synes du om denne nyhed?