Skal man vælge taletidskort eller fast abonnement?

 

Der er ret stor forskel på, om man vælger den ene eller den anden måde at betale for det telefoni man bruger, når man har en mobiltelefon. Og noget af det første, som man selvfølgelig ikke kan undgå at lægge mærke til, er, at der er enorm stor forskel i prisen, hvis man vælger et taletidskort fremfor et fast abonnement. Men er det egentlig bedst at vælge et taletidskort, eller er det bedre at vælge et fast abonnement?

Det korte svar er, at det helt klart kommer an på hvem man er, hvordan ens økonomi ser ud og hvor meget man bruger det pågældende telefonnummer. Hvis der er tale om din primære telefon, så vil jeg til enhver tid anbefale at atge et fast abonnement, da du sikkert kommer til at tale en del i telefon. Hvis der derimod er tale om en sekundær telefon, som mange har til at ligge enten i bilen eller i sommerhuset i tilfælde af en nødsituation, så er det langt bedre at tage et taletidskort, da du sikkert ikke kommer til at buge telefonen ret tit og da det derfor sikkert ikke kan betale sig at betale for et fast abonnement.

Som sagt kommer det helt an på, hvad formålet med telefonen er og hvad du skal bruge den til og det kan der være stor forskel på fra person til person. Hvis du vil vide mere om taletidskort, så finde der en del gode sider på nettet og du kan blandt andet læse meget mere om gode råd til taletidskort her på siden.

Læs mere på batterikampagnen.dk.

Hvad synes du om denne nyhed?