søndag, august 1, 2021

Samsung indgår samarbejde med Melvin Kakooza i 2021

Samsung har indgået et samarbejde med komiker, TV-vært og skuespiller, Melvin Kakooza. Under konceptet ” Do What You Can’t” kommer Melvin i 2021 til at udfordre og teste Samsungs produkter på en helt ny måde.

Samsungs vision er at forbinde mennesker via teknologi, og få dem til at gøre ting, de ikke troede var muligt. Melvin Kakooza symboliserer den vision bedre end nogen anden. Derfor har Samsung indledt et ambassadørskab for 2021 med Melvin. Melvins mission med samarbejdet er at se lyst på 2021 og udfordre sig selv i samspil med Samsungs nyeste produkter.

– 2020 har været et svært år for mange, men nu skal vi rette blikket mod lysere tider. Vores ambition sammen med Melvin er at sætte fokus på at gøre det umulige muligt, siger Claus Holm, IM Director & Country Manager Denmark.

Sammen med Samsung vil Melvin gennem en serie på seks episoder sætte fokus på nye, måske endda ekstreme, måder at udfordre teknologi på. Ambitionen er, at både Melvin og produkterne bliver sat i situationer, de aldrig har været i før.

LÆS OGSÅ:  Sådan kan du undgå bøjlemærker på tøj
LÆS OGSÅ:  Sådan kan du undgå bøjlemærker på tøj

Melvin har altid været Samsung-bruger og har en stor interesse for teknologi og gadgets. Det, kombineret med hans evne til at forbinde folk og drivkraft til at udfordre sig selv, gør ham til den perfekte ambassadør for Samsung.

 

Kilde: MyNewsDesk

Hvad synes du om denne nyhed?

Related Articles

- Annonce -

SENESTE NYT

Hvad synes du om denne nyhed?