søndag, august 1, 2021

Sådan vælger du proteinpulver

Der er mange ting at overveje, når du skal forsøge at vælge, hvilket proteinprodukt der bedst passer til dine behov.

Det kan være meget forvirrende med så mange forskellige valg at tage stilling til. Derfor skal du gøre det så nemt for dig selv som muligt ved at fokusere på én side. Denne journalist bruger altid Bodylab, eftersom de har gode priser. Herudover er det danskproduceret produkter, så du er sikret høj kvalitet og at det ikke indeholder ingredienser, som det ikke skal.

Her er vores top 3:

1. Whey 100 Vanilla Milkshake (1 kg) – 129 – Find den her

 

2. Protein Bar Cookies & Cream (12 x 65 g) – Find dem her

3. Økologisk Mælkeprotein (1 kg) – Find den her

Bliv guidet af professionelle

Se denne guide af bodylab, der guider dig med hensyn til træningsprogrammer.

Hvornår skal man tage det?

Der er mange meninger om, hvornår man skal tage proteinpulver. Før eller efter træning. Dette er som sådan ligegyldigt, så længe du husker at tage det. Det vigtigste er nemlig bare at få protein. Om det så er før eller efter træning. Læs mere her.

Yderligere information

Du skal ikke blive overrasket, hvis du ikke kan lide smagen. De fleste proteinshakes smager ikke særlig godt. Det gælder bare om at finde en, som man kan holde ud at drikke.

Proteinpulver skal betragtes som byggesten og supplement til din hverdags kost. Proteiner er byggestenene der kræves for at reparere og få dit muskelvæv til at vokse, når du styrketræner.

Spis rigtigt

Eksempler på proteinrige fødevarer er kylling, oksekød, æg, mælk, ost, fisk og selvfølgelig supplerende proteinkilder som proteinpulver.

For at opbygge muskelmasse er du nødt til at holde dit proteinindtag højt. En god tommelfingerregel til at beregne proteinindtag er at gange din kropsvægt med 1,5. Derefter skal man så fordele det indtag op over 5-6 måltider på en dag.

Alle nye kan godt finde tanken om at spise seks kyllingebryster om dagen eller otte æggehvider hvert måltid skræmmende. Men heldigvis er der et alternativ: At indtage 2-3 gange proteinpulver i form af et protein shake.

Protein fordele

Der er flere fordele ved at forbruge 2-3 protein shakes i stedet for mad:

– Hurtigere absorption for proteinbehov post-workout

– Bedre absorption og fordøjelse

– Konstant strøm af aminosyrer på alle tidspunkter

Hvad synes du om denne nyhed?

Related Articles

- Annonce -

SENESTE NYT

Hvad synes du om denne nyhed?