Sådan sælger du boligen på rekordtid

 

Står du i den situation, at du snart skal af med din bolig? Så er der nogle ting, som du kan gøre, hvis du gerne vil gøre liggetiden endnu mindre.

SPONSORERET

Dette er naturligvis ikke et problem for de fleste personer i København, men for alle andre kan disse små råd faktisk være ganske gode. Indlægget er inspireret af dette indlæg, hvor endnu flere gode råd indgår.

1. Inviter dem du kender

Den første gode ting at gøre er at få besøg af venner og familie. Disse vil ret hurtigt kunne se nogle negative ting ved din bolig, som du selv er blind overfor.

Ved at få udpeget de negative ting, så kan du udrydde det, inden en potentiel køber kommer på besøg. Det er et hurtigt og nemt råd, der kan gøre alverden til forskel.

 

2. Eliminer synlige skader

Noget af det mest basale er naturligvis at reparere synlige skader, der vil skæmme enhver køber væk. Dette virker måske som en selvfølge, men vi ser ofte, at folk begår den fejl, at de undervurderer skader.

FÅ DET NU FIXET – må være vores råd her.

 

3. Gør rent og ryd op

Igen er det et meget simpelt råd, men mange glemmer det. Ryd op og sørg for at din bolig er indbydende – det er simpelthen så nemt.

Købere bliver skræmt og forstyrret af rod, hvilket taler dit hus ned. Selv om rodet ikke følger med, så er det irriterende at se på – gør noget ved det!

 

Rådene kom fra Christian fra Mininvestering, som du kan se mere til her.

Hvad synes du om denne nyhed?