barbering

Sådan opnår du den bedste barbering

 

Alle mænd kender til problemerne, der kan opstå, hvis man skal barbere sig med en sløv skraber. Det kan være en umulig opgave, hvis man vil opnå et godt resultat. Men det er der heldigvis en virksomhed, der vil gøre op med. Barberklingen har skabt en skraber med særligt skarpe blade, der sikrer dig en meget bedre barbering fremover. Læs med her og bliv klogere på, hvordan du opnår en bedre barbering.

Lige fra din første bestilling hos Barberklingen modtager man god service fra en virksomhed, der tydeligvis har forstand på deres felt. Hele processen med at bestille og modtage giver en eksklusiv følelse og man føler virkelig, at man bliver taget i hånden fra start. Og alt sammen for en lille pris af bare 99 kroner.

 

“Overlegen performance. Jeg er normalt kun vant til de billigste skrabere fra supermarkedet. Det her er jo noget helt andet. Ingen sammenligning. Så fedt!”

– Espen, 28 år, manager, testperson

Resultatet efter denne journalists første barbering med kvalitetsskraber var også helt unik. Normalt anvender jeg Gillette, men det kan hurtigt blive dyrt og bladene bliver hurtigt sløve.

barbering

Nu har jeg brugt denne skraber flere gange og kvaliteten holder. Man skal heller ikke være bange for at skære sig. Undertegnede har endnu til gode at begynde at bløde efter endt barbering, selv om dette ofte hændte med andre shavere.

Effektiv og sikker barbering

Under barberbladene sidder der et lille hjul, der er beregnet til intimbarberinger samt til dine ben. Hjulet drejer rundt i takt med, at du lader skraberen glide langs din krop. På denne måde sikres det, at du får den mest behagelig og sikre håndtering af din skraber. Dette er uden tvivl en funktion, som du vil blive glad for.

Historien bag virksomheden

Barberklingen begyndte tilbage i juni 2016, men er allerede vokset til at have hele 10.000 medlemmer. Men inden de nåede dette store antal, lå der et kæmpe stykke arbejde for at perfektionere deres produkt. Selve arbejdet på skraberen har nemlig – i samarbejde med brancheeksperter og leverandører – taget over 12 mdr.

Deres mål fra begyndelsen var at skabe en skraber, der ikke var som alle de andre. Det skulle udstråle luksus og være innovativ. Alt dette skulle leveres sammen med en lavere pris end de dyre brands, der før har domineret markedet.

 

Heldigvis for alle os danske mænd er målet nu nået. Ved at bruge de bedste råvarer, som svensk stål, kunne Barberklingen skabe de perfekte blade, der er så utroligt skarpe, at du vil opnå en tæt, men samtidig behagelig barbering. Du vil opleve din bedste barbering til dato med denne skraber.

Sådan bliver skraberen leveret. Med en personlig hilsen og 4 nye blade, så du selv kan udskifte, når det passer dig. Det er god service.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med virksomheden, der linkes til.

Hvad synes du om denne nyhed?