lørdag, oktober 23, 2021

Så vigtigt er det konstant at forbedre effektivitet i din virksomhed

 

Markedet og konkurrencen i 2017 vil kun blive større, uanset hvilken type virksomhed du har eller arbejder for. Hver dag kommer nye virksomheder til verden og mange af dem vil forsøge at stjæle markedsandel fra din virksomhed. Dette kan både være en gave og en forbandelse mener konkurrence-ekspert Alan Sørensen fra Aalborg Universitet.

 

– Ved at få øget konkurrence, tvinges du og din virksomhed til at gøre jeres produkt eller service endnu bedre. Uden konkurrence ville der ikke være dette incitament for at stræbe efter at blive bedre. Se for eksempelvis på hvad Uber har betydet for det danske Taxa-marked. Nu bliver Taxa-selskaberne pludelig nødt til at følge med og skabe app’en Moove, for at kunne følge med udviklingen. Konkurrence er sundt, men hvis man som virksomhed ikke følger med, så kan konkurrenterne stjæle din plads på markedet fuldkommen.

Netop af denne grund er det også nødvendigt hele tiden at sikre sig bedre bestyrelsesarbejde og at alle medarbejdere kan gå på kurser for at lære endnu mere. Kun på denne måde sikrer du at din virksomhed konstant er på dubberne i det hårde marked.

 

Hvis du søger hjælp til optimering af din bestyrelse eller andre elementer i din virksomhed, så læs om Board Governance. De er eksperter i at gøre virksomheder bedre. Klik her og læs mere om dem, og hvad de kan gøre for dig.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med virksomheden, der linkes til.

Hvad synes du om denne nyhed?

Related Articles

- Annonce -

SENESTE NYT

Hvad synes du om denne nyhed?