Pinlig historie fra en af vores læsere

 

Det helt store samtaleemne til Kristians bryllup blev leveret af hans kammerater, da de gav ham en særdeles overraskende bryllupsgave.

 

Champagnen var skænket i de fine krystalglas, og bryllupsgæsterne myldrede om gavebordet, hvor Kristian, sammen med sin brud Mette, var i gang med at pakke gaver op inden middagen. Kongeligt porcelæn, sengetøj af egyptisk bomuld og et gavekort til et kroophold var blandt de gaver, brudeparret foreløbigt havde åbnet. Kristian havde dog en mistanke om, at én af gaverne ville komme til at skille sig ud fra mængden.

 

LÆS OGSÅ: Her er det bedste sted at finde en kæreste

 

– Min bedste ven Johan talte meget ivrigt om min bryllupsgave, allerede da vi var til polterabend, og han plejer slet ikke at gå op i sådan noget, fortæller Kristian og tilføjer, at Johan og de øvrige kammerater svor, at han aldrig ville gætte, hvad de havde fundet på at give ham i bryllupsgave.

 

Det var derfor med lige dele spænding og nervøsitet, at Kristian læste kortet fra kammeraterne højt for det forventningsfulde bryllupsselskab, inden han løsnede det sorte bånd, der var bundet om det uskyldige, lyserøde gavepapir. Og kammeraterne fik helt ret i, at Kristian ikke havde set denne gave komme.

 

– Det første jeg så, da jeg fik hul på papiret, var teksten ”3 HOLES”, og så vidste jeg godt, hvad klokken havde slået, siger Kristian med et forlegent grin.

 

Da han fik pakket gaven helt op, kom en oppustelig sexdukke til syne sammen med en gennemsigtig pose fyldt med forskellige penisringe i kulørte farver. I første omgang vakte den usædvanlige bryllupsgave undren i forsamlingen, mindes Kristian.

 

– I starten forstod folk ikke hvad det var. Min svigermor troede, det var noget surfudstyr, fortæller Kristian, som i sin fritid er en ivrig windsurfer.

 

Da han måtte forklare sin svigermor og resten af bryllupsgæsterne, at det ikke var surfudstyr, men derimod noget udstyr til en ganske anderledes form for fysisk aktivitet, kunne Johan og resten af kammeraterne ikke holde deres grin tilbage længere.

 

”Det er vigtigt at bevare gnisten i forholdet!”, udbrød Johan efterfulgt af et stort tillykke. Kammeraternes høje humør smittede hurtigt af på de andre gæster, så den pinlige situation blev afløst af en fantastisk løssluppen stemning, der prægede resten af aftenen.

 

– Jeg tror aldrig, at jeg har været så rød i hovedet før, fortæller Kristian, som ikke vil svare på, hvor sexdukken og penisringene befinder sig den dag i dag.

Hvad synes du om denne nyhed?