søndag, august 1, 2021

Fordelene ved online dating for enlige forældre

Som enlig forælder er der ofte nogle omstændigheder, som forhindrer en i at finde en ny partner. Men selvom du ikke har tid og overskud til at tage i byen og møde nye mennesker, findes der masser af muligheder på nettet i form af netdating også kaldet online dating.

Her behøver du hverken at finde en babysitter eller at gøre din bankrådgiver frustreret.

Hvis man sammenligner online dating med at gå i byen er der mange fordele for de enlige forældre.

Flere muligheder

Du finder et langt større ’udbud’ af interessante mennesker på et datingsite end på den lokale bar. Mange sidder sikkert i samme situation som dig og har hverken tid eller lyst til at gå i byen alene. Til gengæld er der altid andre på linjen, når du logger ind på dit foretrukne datingsite.

Bedre respons

De fleste profiltekster afslører om I leder efter det samme – en kæreste, en ven eller måske en romance? I den lokale bar kan det herimod være sværere at fornemme om man spiller efter samme melodi.

Vælg selv

Hvorfor spilde tid på et forhold uden fremtidsudsigter? Når du chatter på nettet fornemmer du hurtigt om der er kemi mellem jer eller ej. Du kan også hurtigt danne dig et billede af den andens personlighed og om der er potentiale for en date.

Uforstyrret kommunikation

En af de største fordele ved netdating er, at du ikke skal overdøve høj musik og baggrundsstøj. På et datingsite kan du i ro og mag læse de interessante profiler og holde gang i en samtale uden unødvendige irritationsmomenter.

LÆS OGSÅ:  Sådan kan du undgå bøjlemærker på tøj

Intet tidspres

Netdating er især fleksibel for de tidspressede enlige forældre. Du kan logge ind, når det passer med dit program og der er altid nogen online. Og hvem ved, måske kontakter den rette dig mens du sætter kaffen over?

LÆS OGSÅ:  Sådan kan du undgå bøjlemærker på tøj

Færre udgifter og tømmermænd

Det er ikke kun tid du sparer ved at netdate. Du sparer også en hel del penge og slipper for tømmermænd efter for mange drinks i byen.

Sæt standarden

Det er en god idé at gøre sig klart, hvad man egentlig leder efter. Når du ved det, kan du formulere dine ønsker i profilteksten og selv sætte standarden for dem du vil i kontakt med.

Profilvalg

Hvis der er vigtige egenskaber, du gerne vil have hos din næste partner eller personligheder du måske ikke vil have noget at gøre med, har du masser af chancer for at vælge præcis den persontype, du foretrækker. En anden fordel er at du kan være mere trygg og tydelig i din favorit stol end på en bar, når du bedømmer ens personlighed.

For de ensamstående mødre og fædre som mangler tid, babysitters, eller kontanter, kan online dating fjerne så mange af de daglige komplikationer og bringe dem måske en perfekt partner.

Hvad synes du om denne nyhed?

Related Articles

- Annonce -

SENESTE NYT

Hvad synes du om denne nyhed?