mandag, september 27, 2021

Læserbrev: Ønske til After Eight

 

Her kommer et lille review af “After Eight” julekalenderen, og et dertilhørende lille juleønske fra én af vores unge læsere.

I denne miraklernes tid, hvor julestemningen så småt er begyndt at sænke sig 🎄 🎅. Der var en 23-årig kvinde, så heldig at få foræret en “After Eight” julekalender af hendes elskede familie 👪 ♥️.

Men ud over denne søde julehandling, gemte sig et himmelsk julemirakel kreeret af selveste “After Eight” koncernen! 😍 For inde i lågerne til d. 1, 11, 14 og 19, på kalenderens øverste etage, gemte der sig det mest geniale og luksuriøse stykke “hvid chokolade med mint” 🍫.

Dens afstemthed af mint og den cremede kakaosmørs blødhed fik englene til at synge 🎶, når den rammer tungen 👅. Nu går denne pågældende kvinde, og har et lille juleønske:

“Dear Santa…” er det ikke muligt at få “After Eight” koncernen til at udgive denne nye slags chokoladeplade med hvid chokolade og mint?! 🙏 🎅 ❤️

Så ville kvinden ydmygt blive som et lille barn juleaften. Samt det igen vil blive bevist at “wishes do come true” her til jul

P. S. Håber ikke julemanden bliver sur over denne kvinde allerede har spist chokoladen fra d. 19 december 🍫 🙈😂.

GOD JUL derude!


Du kan også indsende et læserbrev og få det udgivet.

Hvad synes du om denne nyhed?

Related Articles

- Annonce -

SENESTE NYT

Hvad synes du om denne nyhed?