fredag, september 30, 2022

Lækre kvinder vi ikke kan tage øjnene fra

Vi kan lige så godt være helt ærlige her på redaktionen. Vi er forelskede i disse lækre kvinder, der er fuldkommen i en liga for sig. Derfor var vi simpelthen nødt til at lave en oversigt til dig, så du også kan være med til at savle over disse fantastisk smukke og lækre kvinder. Se hele galleriet herunder.

 

1. Megan Fox

Vi tror ikke, at det er muligt at lave en liste over lækre kvinder – uden at have MF helt i top. Det var vi bare nødt til!

2. Jennifer Aniston

En anden kvinde, som bare måtte være i top, er selvfølgelig vores allesammens Rachel. Selvom hun er godt oppe i årene, så er vi stadig mange, der crusher på hende.

LÆS OGSÅ: Danske babes du burde følge på Snapchat og Instagram

3. Jennifer Lawrence

Der kan vel ikke være nogen uenighed her?

4. Hayden Panettiere

5. Lana Rhoades

Hvis du genkender hende her.. jamen så er du formentlig helt enig i vores valg.

6. Kerry Wasington

7. Jasmine Tookes

Hvor finder man disse lækre kvinder?

Vores liste består både af danske babes (se flere her) og udenlandske skønheder. Vi mente, at vi var nødt til at finde en god blanding af lækre kvinder fra hele verdenen.

Det var den eneste måde at sikre os, at vi ikke skulle gå på kompromis og udelade nogle af dem, som vi er helt vilde med.

Hvis du gerne vil følge dem, så du kan se flere billeder af dem, så er de alle til at finde på Instagram. De har profiler med deres navn, som du nemt kan søge efter ved at bruge vores liste her, da vi har noteret deres navne for at gøre det nemmere for dig.

Ja, så er der faktisk ikke andet at gøre end at komme i gang med din research. God fornøjelse siger vi bare!

Har du forslag til nye lækre kvinder til vores liste?

Er du ikke helt enig i vores liste? Jamen, så hører vi meget gerne fra dig! Du kan nederst i artiklen her komme med dit bud på, hvem det er, som vi mangler på denne liste over lækre kvinder i verden.

Du kan smide din kommentar og så tjekker vi hende ud, hvorefter vi vurderer, om du har ret – eller vi beholder listen, som den er lige nu. Uanset hvad, så hører vi meget gerne din holdning.

Denne liste er lavet som en hyldest til kvinderne, og derfor vil alle nedladende kommentarer naturligvis blive slettet.

Hvad synes du om denne nyhed?

Related Articles

- Annonce -

SENESTE NYT

Hvad synes du om denne nyhed?