KLUMME: Mig og ebay

 

Jeg stiftede bekendtskab med Ebay allerede i år 2006, jeg husker ikke mit første køb, måske fordi der siden hen er landet omkring 300 pakker i min postkasse.

Jeg har købt alt på Ebay, derfor var det også indlysende at min blog skulle handle om gode fund til billige priser, og som samtidig kan få de lidt nærig og fattige (som jeg selv), til at se dyr og rig ud, eller i hvert fald prøve på det.

Da jeg gennem årene også opdagede Aliexpress, var jeg helt solgt, endnu en side hvor jeg kan købe lækre billige ting fra hele verden.

Det gode ved at kende til begge sider, er at man også kan sammenligne priserne. Ofte finder jeg noget på Ebay som Ali har billigere, og omvendt. Det gør at jeg kan få de billige ting ENDNU billigere. win win!

LÆS OGSÅ Heste til salg – Her finder du dem

Jeg vil derfor lave indlæg til jer, med link, beskrivelse, pris og billede, så i nemt og hurtigt kan finde jeres næste billige online køb. I må også gerne komme med nogle ting som i ønsker jeg skal finde for jer.

Jeg vil indenfor de næste par dage lave en guide til opretning af en Ebay konto og en Aliexpress konto. så i nemt og hurtigt kan komme i gang med at handle.

Min tanke er også at lave en do’s and dont’s over køb, samt toldpriser og diverse andre spørgsmål som jeg har fået gennem tiden.

Så stay tuned, jeg vender stærkt tilbage.

Hvad synes du om denne nyhed?