søndag, juli 3, 2022

“Jeg finder aldrig en kæreste” – sådan gør du

Jeg finder aldrig en kæreste – denne sætning siger flere og flere danskere til sig selv. Men hvad kan du gøre for at ændre på dette.

Hvis du gerne vil på date med nogle dejlige og spændende kvinder, er der nogle generelle spilleregler, som er vigtige at kende til.

Der er en intens konkurrence om de attraktive kvinder, så du er sikkert ikke den eneste, som vil i kontakt med dem. Men hvis du forstår at vise den rette interesse uden at ”blive for meget”, er du allerede nået længere end de fleste andre mænd.

Når kvinder er i byen, får de masser af opmærksomhed fra mænd, der køber drinks til dem og lignende. Men det er ikke nødvendigvis den bedste taktik, for kvinder tænder ikke på mænd, der prøver at købe deres interesse og opmærksomhed. Derfor bliver mændenes interesse ofte til et irritationsmoment for kvinderne og det ender med et afslag.

Det evige spørgsmål om, hvad kvinder egentlig vil have, har ikke kun et universalsvar. Men generelt ønsker kvinderne en mand, som er interessant, sjov, intelligent, viljestærk og i balance med sig selv.

Finder aldrig en kæreste – jo du gør!

Herudover drømmer de fleste kvinder om en mand, der kan få dem til at føle sig godt tilpas og lykkelige.

Hvis du har dette for øje, når du dater, kan det ikke gå helt galt.

For at få succes med din date kan du forsøge at gå nogle andre veje end dem du plejer. Så bliver det også meget sjovere for dig selv!

Vær frem for alt dig selv og stå ved din personlighed, så vinder du respekt hos kvinderne.

Hvad synes du om denne nyhed?

Related Articles

- Annonce -

SENESTE NYT

Hvad synes du om denne nyhed?