søndag, juli 3, 2022

Hvorfor er Sorel støvler så populære?

Gode produkter med et flot design og i en høj kvalitet samler altid en trofast skare af tilhængere. En Sorel støvle er på mange måder den perfekte vinterstøvle. Den holder effektivt kulde, sne og sjap ude, mens den lader dine fødder ånde.

Sorels vinterstøvler er desuden lavet i kvalitetsmaterialer og holder derfor mange sæsoner, hvis du løbende sørger for at pleje dem.

Hvad koster støvlerne fra Sorel?

De fleste Sorel støvler koster fra 1.000 kroner og opefter. Sorels børnestøvler koster fra 600-700 kroner og opefter. Der er tale om et kvalitetsprodukt og prisen ligger på niveau med andre gode mærkevarestøvler.

Er Sorels støvler store eller små i størrelsen?

Sorels støvler er som udgangspunkt almindelige i størrelsen. så hvis du normalt bruger størrelse 40, så køb blot dine nye Sorel støvler i størrelse 40. Ligger du normalt og svinger mellem to forskelige skostørrelser, så vælg din Sorel støvle i den største størrelse. Så er der også plads til en ekstra sok, når vinterkulden for alvor rammer Danmark.

Findes der også Sorel støvler til herrer?

Ja – Selvom det primært er Sorel støvler til damer, som langes over hylderne i danske skobutikker, så er der også et stigende antal danske mænd, som har kastet deres kærlighed på Sorel. De fleste skobutikker, som forhandler Sorel, har også herremodellerne på hylderne.

Hvad synes du om denne nyhed?

Related Articles

- Annonce -

SENESTE NYT

Hvad synes du om denne nyhed?