Hollywood-stjerne blev inviteret på date af Trump: Nu fortryder hun sit svar

 

Den britiske skuespillerinde Emma Thompson blev noget overrasket, da hun pludselig under en filmindspilning blev inviteret ud af Donald Trump.

Det fortæller den 57-årige skuepillerinde, der blandt andet er kendt for filmen ‘Love Actually’ i et interview i det norske talkshow-program Skavlan på NRK.

»Han inviterede mig ud engang,« fortæller skuespillerinden, inden vært Frederik Skavlan måbende spørger, om det nu virkelig var Donald Trump, hun mente.

Emma Thompson slår efterfølgende en høj latter op, inden hun fortæller om episoden, der fandt sted, da hun indspillede filmen ‘Primary Colors’ med John Travolta i Hollywood – en film der fik premiere i 1998.

 

LÆS OGSÅ: Trump ydmyget

 

»Jeg sad i min trailer på Universal Studios område, og så ringer telefonen. Det har den aldrig gjort før, og jeg kigger på den, og det er mærkeligt, det er som om en elg er inde i min trailer,« forklarer Emma Thompson og fortsætter:

»Jeg løfter telefonen: Hej, det er Donald Trump her, og jeg siger; virkelig? Kan jeg hjælpe dig,« svarer Emma Thompson på telefonopkaldet.

Trump tilbyder efterfølgende Emma Thompson at overnatte i Trump Tower, men skuespillerinden forstår ikke helt tilbuddet, og spørger derfor Trump, hvorfor han dog ringer til hende i hendes trailer med dét tilbud.

Og svaret faldt prompte fra Trump:

»Jeg tror vi ville komme godt ud af det med hinanden, måske kunne vi spise middag på et tidspunkt,« sagde Donald Trump ifølge Emma Thompson i røret.

På daværende tidspunkt var Trump sepereret fra skuespillerinden Marla Maples, og Emma Thompson var selv lige blevet skilt. Tilbuddet var dog ikke helt lokkende for den dengang fremadstormende skuespillerinde.

»Jeg vidste ikke, hvor jeg skulle gøre af mig selv,« forklarer hun til Skavlan.

 

LÆS OGSÅ: Trumps vicepræsident vil styre medier mere

 

Efterfølgende fortalte hun Trump, at hun ville vende tilbage til ham – noget hun dog aldrig gjorde. Og det kan hun godt lidt fortryde i dag.

»Jeg ville ønske, jeg havde gjort det,« griner hun og tilføjer:

»Tænk på de historier!«

Hvad synes du om denne nyhed?