mandag, september 27, 2021

Gode tips til udklædning sidste skoledag

 

Hvis  du går i 9. klasse, så er der nok særligt én ting, som hele tiden løber i gennem dit hoved. Folkeskolen er snart slut og et nyt og spændende liv i gymnasiet eller andre veje venter forude. Det er da klart, at du så går med en masse spænding og glæde i kroppen – hvilket også er helt normalt for de fleste. Det er nye tider, der ligger derude i vente, som uden tvivl vil give dig en masse dejlige oplevelser samt en del nye venner.

ANNONCE

Når det lakker mod enden i 9. klasse, så betyder det samtidig, at du skal ud og finde sidste skoledag kostumer, der både er sjove samt afspejler din personlighed en smule. For du vil selvfølgelig gerne have, at det skal være flot og lidt sjovt, men det skal også være noget, der er meget dig.

De fleste plejer at være meget kreative denne dag, hvilket du helt sikkert også bør forsøge at være. Tænk anderledes end hvad mange andre nok vælger at tage på denne sidste dag. Du vil jo nok gerne undgå at have det samme på som alle andre. Men det er også muligt, hvis du bare giver dig god tid til at browse online efter det perfekte kostume.

Tænk over vejret. Et andet godt tip er at huske på, hvordan den danske sommer kan være.

I teorien vil det være sjovt at være klædt ud som en baby med en kæmpe ble for eksempel. Men hvis du skal rende rundt i bar mave og bare ben, så kan det godt være en kold fornøjelse på selve dagen, når det blæser lidt og du har bare arme.

Derfor er det altså vigtigt at tænke sjove tanker, når du brainstormer samtidig med at være realist omkring vejr og andre ting. Sådan får du klart den bedste dag!

 

Hvad synes du om denne nyhed?

Related Articles

- Annonce -

SENESTE NYT

Hvad synes du om denne nyhed?