Fokuser på dine kompetencer – beretning fra virksomhedsejer

 

Mange af os går rundt med for store byrder på vores skuldre. Det er faktisk ofte ting, som vi pålægger os selv, så vi kan ikke rigtig beskylde andre for denne fejl.

ANNONCE

Især virksomhedsejere kan nok nikke genkendende til det ovenstående udsagn. Vi påtager os for meget fordi vi tror, at vi kan håndtere det hele selv. Men nogle gange er det faktisk den bedste løsning at give lidt slip på ansvaret og lade andre hjælpe dig.

Du har med sikkerhed nogle kompetencer inden for nogle bestemte områder, og andre ting går nok lidt langsommere, når du skal gennemføre det.

For mig personligt er det AL det tekniske, når det kommer til at udvikle og vælge en bestemt webshop løsning. Der findes mange, og jeg vidste ikke rigtig, hvor jeg skulle begynde. Det virkede så uoverskueligt, og jeg vidste slet ikke, hvad der var op og ned.

Heldigvis fandt jeg frem til navipartner.dk, der kunne hjælpe mig med at opsætte en magento webshop, der fungerer perfekt 24 timer i døgnet.

Ved at bede om hjælp gik det hele lidt hurtigere og min webshop kom op og køre! Så min anbefaling er: Giv slip og søg hjælp fra eksperter.

Hvad synes du om denne nyhed?