fredag, september 30, 2022

Fodboldens flotteste fyre

Vi er dykket ned i arkiverne og har gravet Suppens mest attraktive hankønsvæsner frem. I en hyldest til FCK’s nye trøjesælger med modellooket, Olof Mellberg, bringer vi her de mest sexede og smukke superstjerner i dansk fodbold gennem tiderne.

Olof Mellberg. Der var fugt i fugen, da den svenske hjerteknuser af en forsvarskæmpe midt på sommeren blev offentliggjort som endnu et i rækken af dyre FCK-flops. Samtlige kvindelige sidelinje-reportere, de få hunkøns-fans på Nederen C i Parken og alle danske fodboldpiger generelt fik hjertebanken ved tanken om en hel sæson med smukke Olof som et ugentligt fikspunkt.

Vi vil også gerne – trods vores skepsis over, hvad det lige præcis er, den svenske veteran skal bidrag med på banen hos de danske mestre – hylde købet af Melberg. For vi stiller os gerne op i hylekoret af småliderlige fodboldtøser og byder det fineste stykke fodboldspillende hankøn, vores naboer på den anden side af Sundet kan diske op med, velkommen til dansk fodbold.

Mellberg – du gør Suppen til et smukkere sted.

I den anledning føler vi, at det er vores pligt at give spalteplads til nogle af de mænd, der gennem årene har gjort deres for at gøre den danske Superliga mere kvindevenlig. Alene ved deres charmerende, bedårende og hamrende sexede tilstedeværelse.

Vi bringer jer derfor – råt for usødet, og blottet for fine fornemmelser og helt uden frygt for at vifte lidt med regnbueflaget – FODBOLDBROKs liste over de mest suppesexede superstjerner i dansk fodbold nogensinde.

Stiv pik og håret tilbage. Der er en grund til, at Peter Madsen fik kælenavnet ‘Magic’ – og nej, det var ikke kun på grund af de labre moves på fodboldbanen, men så sandelig også for evnerne på lagnerne. Spørg bare de 2117 damer, magiske Madsen nedlagde i en lang og broget fodboldkarriere.

Længe før Simon ‘Ivan Drago’ Makienok fik krymmel på lille Drago var Peter Madsen Brøndbys scorekonge numero uno. Han tog ganske enkelt Fodbolddanmark med storm med sin debutscoring og friske udseende i Brøndbys ellers så uklædelige trøje engang i slut-90′erne.

Derfra gik det i en lang periode kun en vej for Roskilde-knægten og hans magiske stav – op, op, op. Madsen henrykkede på fodboldbaner og natklubber landet rundt i et fem år langt sex- og målorgie, inden han med en status af topscorer – i nattelivet og i Suppen – fløj fra hjemlandet til hvad der lignede en glorværdig karriere på nye jagtmarker syd for grænsen.

Helt godt blev det dog aldrig for scorekarlen i det tyske. ‘Magic’ mødte sit livs udkårne, fik villa, vovse og millioner på kontoen, men også en fast plads på bænken og i diverse genoptræningslokaler. Karrieren sluttede 10 år senere på bænken i Lyngby i førstediv, efter fire rædderlige år tilbage i hans engang så elskede Brøndby, hvor magien for længst var forsvundet – og dermed også scoringerne.

Hvad synes du om denne nyhed?

Related Articles

- Annonce -

SENESTE NYT

Hvad synes du om denne nyhed?