fredag, september 30, 2022

Ekspert siger: Dette bør du gøre hver morgen

 

Mange af os har vores helt egne morgenrutiner, som vi har dyrket i løbet af et helt liv. Men ifølge en Harvard psykolog har du måske vågnet op helt forkert – indtil nu.

 

Psykolog og forfatter Amy Cuddy har forsket i, hvordan vores kropsholdning påvirker vores velbefindende. Hun lavede også en TED Talk sidste år om “Power Posing” og dettes evne til at øge din selvtillid i situationer, der ellers kunne gøre dig nervøs.

 

Cuddys forskning tyder på, at kropsholdning kan påvirke vores dag fra det øjeblik, vi vågner op om morgenen indtil det minut, vi falder i søvn om aftenen. Heldigvis har hun nogle tips til, hvordan du starter din dag på den bedste måde.

 

Hendes råd er enkelt: Nøglen til indre velvære og nå dine optimale niveauer af succes, start alsammen med at strække dig om morgnen.

 

Cuddy forklarer:

Vi har nogle foreløbige beviser for, at folk, der sover sammenkrummet og vågner op i denne stilling – vågner meget mere stresset.

Heldigvis kan enhver dog ophæve denne stress med et god omgang udstræk om morgenen.

 

Cuddy har fundet ud af, at mennesker der strækker sig om morgenen, før de overhovedet kommer ud af sengen, ‘er super glade’ i modsætning til andre.

 

Så kom i gang med stræk, hvis du vil være lykkelig – åbenbart.

Hvad synes du om denne nyhed?

Related Articles

- Annonce -

SENESTE NYT

Hvad synes du om denne nyhed?