fredag, september 30, 2022

Durmisi vil tage en tørn ved U21-EM

 

Hvis tingene går op i en højere enhed, er venstrebacken frisk på at tage en tørn ved slutrunden i Polen.

Venstrebacken Riza Durmisi er fast mand på A-landsholdet, men har samtidig alderen til at være med i truppen, når U21-landsholdet til sommer spiller EM.

Og hvis ellers tingene går op i en højere enhed, er han frisk på at tage en tørn ved slutrunden i Polen.

– Det kunne være sjovt at komme med. Jeg har været med til U21-EM før, så jeg ved, at det er kæmpestort at være en del af.

– Det er altid en ære at repræsentere Danmark, så det er jeg selvfølgelig klar til, siger Durmisi til bold.dk.

Han opfordrer derfor U21-landstræner Niels Frederiksen til at ringe, hvis det er aktuelt. Men Durmisi advarer på forhånd om visse forbehold.

Han forklarer, at han blandt andet vil se på, hvordan han har det fysisk, før han træffer en beslutning om en mulige deltagelse i slutrunden, der ligger i juni og således kan levne meget lidt tid til hvile, før sæsonopstarten går i gang i hans spanske klub, Real Betis.

– Jeg er slet ikke afvisende, for det er en stor ting at være en del af, men jeg må også være klog. Jeg har haft en lang sæson i verdens bedste liga, og jeg skal gerne have mindst 10-12 år mere i mig. Nu må vi se, siger 23-årige Durmisi.

Han står noteret for otte U21-landskampe og 17 kampe for A-landsholdet.

Hvad synes du om denne nyhed?

Related Articles

- Annonce -

SENESTE NYT

Hvad synes du om denne nyhed?