søndag, august 1, 2021

Her er alt du bør vide om skiskydning

 

Hvad er straffen for at misse et skud i jagtstarten, og hvor langt løber henholdsvis kvinder og mænd i stafetløbene? Få svar på dine spørgsmål her.

Skiskydning, der går under den internationale betegnelse biathlon, er en af de mest udfordrende skisportskonkurrencer, fordi sporten med sin blanding af skidisciplinen langrend og hyppige stop for at skyde mod en række skiver med riffel stiller krav til udøvernes udholdenhed og præcision.

SE SKISKYDNING PÅ TV 2 SPORT OG TV 2 PLAY

En ny sæson med skiskydning er i gang, og TV 2 SPORT er med hele vejen. Så du kan godt glæde dig til hurtige sprint, pletskud og nervepirrende dueller, når skinationer som Norge, Tyskland, Rusland og Frankrig kæmper om de prestigefyldte podiepladser.

Sporten går tilbage til midten af det 16. århundrede og er i sin nutidige form en videreudvikling af det militære patruljeløb. Efter flere gange som demonstrationssport kom skiskydning officielt på OL-programmet i amerikanske Squaw Valley i 1960, to år efter det første verdensmesterskab, men det var først i Albertville i 1992, at kvinder også fik lov til at deltage i OL-sammenhæng.

Hvad synes du om denne nyhed?

Related Articles

- Annonce -

SENESTE NYT

Hvad synes du om denne nyhed?