Derfor tager folk snus fremfor at ryge

 

Der er mange årsager til, at flere danskere foretrækker snus frem for cigaretterne. I dagens artikel har vi interviewet en række unge og spurgt dem: “Hvorfor tager du snus?” Læs med herunder og få svaret – måske du også kan nikke genkendende til nogle af disse ting.

Vi har allieret os med de gode folk fra Ministry of Snus, som sælger kvalitetssnus. De har virkelig styr på, hvad de laver. Du kan besøge dem på deres hjemmeside: https://ministryofsnus.com/da/.

 

1. Sundere end rygning

Den mest hyppige årsag til, at folk vælger snus frem for cigaretter, er, at det er sundere for dig. Rygning ved alle er skadeligt for dig, men mange er stadig afhængige af nikotinen.

Derfor vælger de i stedet at få deres nikotin via snus, som ikke går ned i lungerne og skader dine indvendige organer på samme måde. Hele 7/10 nævnte at dette var årsagen til, at de tager snus.

 

2. Det er hyggeligt

En anden hyppig årsag til at tage snus er, at folk synes, at det er hyggeligt. Ligesom rygning kan være en hyggelig aktivitet, så er der mange, der finder snus som en hyggelig lille ting at gøre.

De indsætter det og kan arbejde samtidig med, hvilket er dejligt afslappende for mange.

 

3. Mine venner gør det

Den tredje mest nævnte grund er at ens venner gør det. Ligesom med mange andre ting her i livet, så bliver vi mennesker ofte inspireret af dem omkring os. Sådan er det bare.

Dette gælder også på denne front, hvor mange faktisk startede på snus på grund af deres venner. Så har de for eksempel været til fest, hvor de blev tilbudt at prøve det og pludselig var de selv i gang.

Mange nævner, at det er en hyggelig aktivitet at gøre sammen. Det kan vi godt forstå.

Hvad synes du om denne nyhed?