Derfor skal du købe en brugt bil som studerende

Som studerende har du helt sikkert brug for en bil fra tid til anden. Det kan gøre det lettere at komme på studiet samt hjem og besøge dine forældre, når du skal det. Der er mange grunde til at anskaffe sig sin egen bil, men så kommer spørgsmålet så til: Hvilken og skal den være helt ny eller brugt.

ANNONCE

I denne artikel vil vi argumentere for, hvorfor du bør spare dine penge og købe en brugt bil i stedet for at smide din dyrebare opsparing efter en helt ny,

Du har råd til dyrere bil

Hvis du skal købe bil, som ikke er brugt, så vil du typisk have råd til en meget ringere kvalitetsmæssig bil, end hvis du vælger en brugt bil.

Hvis du skal have en helt ny model, så koster den jo ekstra. Men hvis du derimod i stedet for vælger at anskaffe dig en model, som en anden har ejet før dig, så kan du måske lige pludselig få råd til en Audi eller anden lækker bil. Da priserne på brugte biler selvfølgelig er en del lavere end, hvis du absolut skal have en helt ny en.

Billigere forsikring

Den første køretur hjem med din nye bil er fyldt med glæde, men samtidig også en del nervøsitet, da du jo er bange for at den skal komme til skade.

Men heldigvis for dig så er bilforsikringer til brugte biler meget billigere end ved nye. Dette er naturligvis, fordi den brugte model er mindre værd i værdi.

Dette skal du da udnytte som studerende, da der ikke er grund til at smide al for mange penge ud af vinduet, når det kommer til forsikring.

Er du overbevidst endnu? Så tag et smut forbi autocentralen.com og få et kig på nogle fede biler.

Læs også: Studietur Berlin – Byen over dem alle

Hvad synes du om denne nyhed?