Derfor skal du bruge en hulahop med vægt

 

Måske husker du også de mange timers sjov, du havde med din hulahopring som barn? Nu er der kommet en ny type hulahopring med vægt på markedet, og den er om muligt endnu sjovere end den originale.

Navnet på den nye udgave er Powerhoop, og den kan man holde i gang væsentligt længere end den klassiske hulahopring. Der findes flere ”vægtklasser”, men er du på udkig efter en ring til et barn, der vejer mellem 18-36 kg, så er en vægt på 0,7 kg det helt rigtige. Dermed er den en smule tungere end en normal ring, 730 gram, for at være helt præcis, og den har en diameter på 90 cm. Man sætter selv ringen sammen, og når barnet ikke har lyst til at lege med den længere, er det nemt at pakke den sammen og lægge væk, indtil den skal bruges igen.

At der er tale om en hulahopring med vægt betyder naturligvis, at barnet både har det sjovt og træner samtidigt. Denne slags hulahopring med vægt styrker ryg- og mavemuskler, og uden at barnet opdager det.

Hulahopring med vægt er overtrukket med et gummimateriale, som kan lappes med limen fra cykellappegrejet, hvis der skulle komme et hul.

Det var jeg helt med på, idet mit arbejde for det meste består i at vende de røde bøffer på grillen. Al marineringen og indkøbet har hun jo klaret, og tilbehøret det har hun også fuldstændigt styr på og er utrolig ide rig på det område.

Find en god hulahop ring lige her.

Hvad synes du om denne nyhed?