onsdag, juni 23, 2021

Denne måltidskasse er mere populær end nogensinde

Måltidskasser bliver mere og mere populære blandt danskerne. Især her i denne tid hvor vi alle forsøger at mindske turene til supermarkedet. Særligt én udbyder er blevet meget populær blandt danskerne.
Artiklen indeholder reklamelinks

HelloFresh er én af de måltidskasser, der har oplevet særlig stor vækst, i de seneste par måneder. De tilbyder rabat på dine fire første kasser – 30% på de første to og 10% på den tredje og fjerde.

Men hvorfor vælger så mange danskere at tilmelde sig HelloFresh netop nu? Dette kan blandt andet skyldes, at du kan sammensætte din ugentlige menu præcis, som du kan lide den. Herudover kan du udskifte dine retter, lige når det passer dig.

På ugentlig basis får du 12 forskellige opskrifter at vælge imellem. Dette er både kendte danske darlings samt vidunderlige retter fra alle hjørner af verden.

Deres mix af danske darlings og det vældige verdenskøkken inspirerer mange til både at prøve gamle kendige, men samtidig også kaste sig ud i nye retter, som mange af os ellers ikke lige får lavet selv.

Herudover er der stort fokus på råvarer i topkvalitet samt gode opskrifter, der er nemme at følge og genbruge senere. Med HelloFresh kan alle finde ud af at lave mad i topklasse – bestil nu og spar op til 725,- på første fire kasser.

En stolt direktør

Kristian Hald, der er administrerende direktør for HelloFfresh i Danmark og Sverige fortæller i en pressemeddelelse:

”Vi er enormt begejstrede og taknemmelige for, at vi kan tilbyde danskere i hele landet et nyt og forfriskende enkelt alternativ inden for måltidskasser. I Danmark har vi et meget etableret marked for måltidskasser, men vi føler os sikre på, at vi med vores koncept kan tilbyde en større fleksibilitet og et mere enkelt koncept.”

 

Hvad synes du om denne nyhed?

Related Articles

- Annonce -

SENESTE NYT

Hvad synes du om denne nyhed?