mandag, september 27, 2021

Den italienske mafia samarbejder med Islamisk Stat

Ifølge en italiensk leder af anti-terrorisme arbejder IS og den italienske mafia sammen om at smugle cannabis fra Nordafrika til Europa.
Den øverste leder inden for den italienske anti-mafia og anti-terrorisme komite, Franco Roberti, har udtalt, at der er solide beviser på, at kriminelle i Italien og formodede terrorister har samarbejdet om indsmugling af hash til Europa.
Samarbejdet er ikke bare problematisk på grund af det ulovlige stof, men også fordi Islamisk Stat tjener millioner på at handle med mafiaen, hvilket giver dem flere midler til at udføre terrorisme rundt om i verden. Det er dog ifølge en IHS rapport blevet estimeret, at mindre end 7% af IS’ samlede finansiering kommer fra salg af ulovlige stoffer.
Stofsalget er dobbeltmoralsk af de muslimske terrorister, da hash faktisk er helt imod Sharia, der hverken tillader folk at ryge eller at sælge det.
Roberti har sagt til The Indepedent, at en måde at stoppe terroristerne fra at tjene penge er ved at gøre hash lovligt. Mon dette bliver løsningen?
Hvad synes du om denne nyhed?

Related Articles

- Annonce -

SENESTE NYT

Hvad synes du om denne nyhed?