onsdag, marts 3, 2021

Danskerne køber brugte iPhones som aldrig før

Flere danskere end nogensinde før køber brugte iphones, det viser en ny undersøgelse. Ifølge forskerne mener alt for mange af danskerne i dag, at iPhones er blevet for dyre en investering. Derfor er en brugt iphone lige sagen, når der skal shoppes efter ny mobil.

Leder du efter en brugt iPhone så find dem billigt her. Der er 5% på hele shoppen med rabatkode: PADS5 eller Gratis Panser til din næste iPhone med: PADSPANSER

Udviklingen har været længe undervejs og brugerne har længe ønsket sig en mere billig iphone på markedet. Men da iPhone 7 kom til Danmark og priserne stadig var de samme høje, så tog den brugte iphone trend altså for alvor fart.

Hypen omkring iPhone er faldet meget de seneste år. Sådan her så det for eksempel ud sidste år, da iPhone 7 blev launcet i Viborg.

Trenden har udviklet sig rigtig meget den seneste lange tid og du kan være en del af udviklingen. Det er nemlig muligt for alle at køb iphone brugt eller sælg din iphone, selvom den er brugt på nettet. Og det er nemmere end nogensinde at få den billige iphone, uanset hvilken version du er ude efter.

LÆS OGSÅ:  Samsung indgår samarbejde med Melvin Kakooza i 2021

Du kan for eksempel smutte ind på https://www.brugteiphones.dk og se hvor mange penge du kan få for din telefon, eller se hvor meget du kan spare på at få en ny. Det er i hvert fald et kig værd, eftersom Apple ikke ser ud til at sætte deres priser ned lige foreløbigt.

LÆS OGSÅ:  Corona har fået massevis til at hjemmetræne

Det er nemlig en del af deres brand og strategi at holde priserne oppe på et højt niveau, på trods af at det faktisk er kommet frem, at en iPhone ikke koster mere end 150 kroner at fremstille. Alligevel tager virksomheden mange tusindende kroner for den lille maskine. Netop derfor er det også smart for forbrugerne, hvis de er interesserede i de små gode maskiner, at se på alternativer til den høje pris.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med virksomheden, der linkes til.

Hvad synes du om denne nyhed?

Related Articles

- Annonce -

SENESTE NYT

Hvad synes du om denne nyhed?