Danmarks nye fede skomærke

 

Et nyt skokoncept er kommet til Danmark. Navnet er Freewalk, som kan boltrer sig med hele to kollektioner nemlig Skyline og Basic. Skoene er designet af de unge gutter på 21 år og 22 år, og der har allerede været så meget salg at man er begyndt at sælge ud over grænserne til andre lande. Konceptet er bygget om det spændende navn Freewalk, hvor man ikke går på kompromis med kvalitet, design eller andet med gør op med de dyre designer sneakers og tilbyder samme kvalitet til bedre priser. Alt sammen noget der giver værdig for kunden. Vores største fokus hos Freewalk er kunden, som altid prioriteres og dermed sætte i første række. Hvis kunden er utilfreds eller på anden måde ikke finder sit produkt acceptabelt findes en fornuftig løsning hvor begge parter er tilfredse.

 

Freewalk.dk teamet har via deres erfaring fra tidligere webshops benyttet sig af deres netværk og dermed fået sat kontakten til leverandøren op. Der er sikret eneret til leverandøren, og designet er derfor unikt. Sneaksene sendes omgående og er fremme hos kunden indenfor 3 dage. En god måde at spare penge på hurtig leverance.

 

En investor er koblet på projektet og udviklingen er derfor i fuld fart hvor bl.a. webshoppen Freewalk.dk fornyligt er åbnet – det er med andre ord sat gang i projektet. Fra hovedkontoret i Viby, Aarhus sættes ambitionerne højt og der udvikles og tænkes hele tiden nyt hvilket er årsagen til man inden længe kan se de nyeste modeller fra dem. Den ene af partnerne siger ’’ Vi har gennem det sidste års tid udviklet utroligt meget på projektet, og er derfor relativt tidligt ude med den nye kollektion – i skal glæde jer!’’.

 

En ting er hvert fald sikkert Freewalk.dk er en sneaker med holdning.

 

Dette indlæg er sponsoreret af Freewalk.dk

Hvad synes du om denne nyhed?