fredag, september 30, 2022

Phoamy – Her er alt om sagen

Vil du gerne læse alt om Phoamy-sagen? Her er oversigten.

Tilbage den 11. juni 2017 anklager iværksætteren Kenneth Tram fra firmaet Phoamy Kenneth Plummer og hans firma Roland A/S for at have kopieret en såkaldt vindhætte til mobiltelefoner, som Phoamy har solgt siden slutningen af 2015.

Det sker i et Facebook-opslag, der senere går viralt. Her påstår Tram, at Plummer har tyvstjålet idéen til vindhætten, efter at de to herrer sad til møde sammen i februar 2017.

Plummer afviser kategorisk og fremviser overfor Ekstra Bladet to ordrebekræftelser på vindhætten fra sommeren 2016. Det skal bevise, at han ikke stjal ideen.

Plummer truer nu Kenneth Tram med en stævning, hvis ikke han trækker sit Facebook-opslag tilbage og kommer med et dementi.

Men faktisk viste det sig, at to svenske kvinder havde opfundet produktet flere år forinden. De startede virksomheden Pinocc – der også laver vindhætter til headset.

Anmeldelse af Phoamy

Tilbage i 2016 blev vi bedt om at anmelde Phoamy. Det kom der følgende anmeldelse ud af
Vi har alle sammen prøvet at gå udenfor og tale i mobil. Dette kan være noget nær en umulig opgave, når vinden blæser lige ind i mikrofonen. Men dette har en dansk iværksætter fundet en smart løsning på. Nemlig ved hjælp af den lille mikrofonhætte kaldet Phoamy. Læs med her og bliv klogere på om den lille smarte opfindelse er sine ca. 100 kroner værd.

Hvordan opfinder man Phoamy, tænker du måske?

Det var oprindeligt en klovnenæse, der inspirerede iværksætter Kenneth Tram til Phoamy. Han fik ideen til produktet for mere end syv år siden, men først i 2016, så innovationen dagens lys.

I dag kan vindhætten fås hos mange forskellige webshops.

Hvordan fungerer Phoamy?

Phoamy fungerer ved, at du sætter den lille beskyttelse henover mikrofonen på dine høretelefoner. Mere skal du faktisk ikke gøre – Phoamy sørger for resten ved at absorbere vinden, når den rammer. På denne måde sikres komplet ro, når du eksempelvis skal føre en samtale udendørs på cyklen eller på vej til arbejde.

Det er ikke bare et stykke almindeligt skum, men et stykke intelligent skum, som er lavet, så det automatisk griber fast om mikrofonheden på headsettet, så det kan betjenes samtidig, har Kenneth Tram udtalt til Metroexpress.

Se selv her, hvor let produktet er at anvende:

Vindhætten findes i to forskellige størrelser, der både passer til iPhone høretelefonernes tynde design samt Sony/LG/Beats lidt bredere mikrofoner. Så sørg for at tænke over dette, inden du bestiller din Phoamy.

Du kan vælge mellem flere forskellige skønne designs, så du finder med sikkerhed en Phoamy, der matcher dine specifikke høretelefoner.

Hvor godt er produktet?

phoamy

Denne opfindelse er uden tvivl et must for alle, der ofte er på farten og som taler i telefon i mens. Du behøver ikke længere udsætte opkald til senere, fordi du opholder dig udenfor. Gennemfør alle samtaler – selv i stormvejr, hvis det skulle være. Det er i sandhed en brugbar opfindelse, som du bør overveje.

Denne journalist har i de seneste par dage anvendt Phoamy på vej til arbejde og på gåture. Ikke en eneste gang har der været knas på linjen. Derimod var der klager fra den anden ende af røret, sekundet jeg tog hætten af mikrofonen. Så der er virkelig ingen tvivl om, at Phoamy er effektiv.

 

Phoamy

Det er en genial opfindelse, som jeg har haft brug for i utallige situationer.

– Simon, 23 år, studerende

Helt uden at være klar over det, har jeg savnet et produkt som dette! Nu kan jeg ikke forestille mig at undvære det igen.

–  Charlotte, 27 år, Jurist

Historien bag Phoamy

En dag for omkring 7 år siden cyklede opfinderen Kenneth hjem fra arbejde og ringede herunder til sin kone. Den stride vind ind i mikrofonen gjorde det imidlertid umuligt for hans kone at høre, hvad han prøvede at fortælle.

Tilfældigvis havde han en klovnenæse i sin lomme, som Kenneth satte på mikrofonen. Dette gjorde, at hans kone straks troede, at han var gået indenfor. Og så var ideen til Phoamy født. Det fortæller Kenneth Tram til Metroxpress.

Du kan anskaffe dig din helt egen Phoamy lige her.

Hvad synes du om denne nyhed?

Related Articles

- Annonce -

SENESTE NYT

Hvad synes du om denne nyhed?