Anmeldelse af Maria Nilas Head & Hair serie

 

Det svenske mærke Maria Nila er langsomt begyndt at blive mere og mere populært i Danmark. Den stigende popularitet er heller ikke uventet eftersom, at mærket har haft stor succes i hjemlandet samt har kvaliteten i orden.

 

Maria Nilas skønne Head & Hair heal serie er bestående af deres shampoo og conditioner, der er beregnet til daglig brug. Herudover indeholder serien også en hårkur, der skal anvendes omkring 1-2 gange ugentligt. Serien er farvebeskyttende og sikrer at du får en meget sundere hovedbund og samtidig stærkere hår, så du slipper for tørhed, skæl og kløe.

 

Kommentar fra vores forsøgskanin Mathilde på 24 år:

”Efter en måned hvor jeg havde brugt disse produkter, var der en verden til forskel. Før havde jeg ofte problemer med skæl, men selv efter så kort en prøveperiode, så jeg store resultater. Desuden blider jeg også mig selv ind, at glansen i håret er blevet en del smukkere. Denne formodning er kun blevet styrket af pårørendes reaktioner.”

 

Der er altså ingen tvivl om, at det er muligt at se hurtige resultater, hvis man husker at følge vejledningen og bruge de forskellige produkter lige så meget som anbefalet. Du kan selv forsøge dig med Maria Nila Head & Hair heal lige her.

 

Virksomhedsprofil

Maria Nila laver skønne, vaganske hårprodukter som eksempelvis shampooer, conditioners, hårfarver og hårkurer, der hjælper til at holde længere på farven. Alle deres produkter bliver fremstillet på mærkets egen fabrik i Helsingborg. På denne måde har de fuld kontrol over produktionen og kan sikre, at deres produkter altid udelukkende indeholder de bedste ingredienser, der er fri for parabener, thalather og andre farlige stoffer.

 

Hvis du også er interesseret i at læse eksklusivt om Maria Nilas skønne hårkurer, så hold dig opdateret her, da vi snart har en anmeldelse klar af disse produkter. Indtil da kan du læse mere og se udvalget af de lækre hårkure fra Maria Nila her.

 

Hvad synes du om denne nyhed?