fredag, september 30, 2022

3 lydbøger du bør give et lyt

Vil du gerne slippe for at holde øjnene åbne, men samtidig også gerne opsluge en god bog i din travle hverdag?

Så er lydbøger helt sikkert noget for dig! Hos Bookbeat kan du lige nu få 4 uger gratis her – uden binding. Du vælger en af de mange platforme, finder den bog du gerne vil lytte til og trykker play.

Vi har fundet tre lydbøger, som du absolut må høre for at få din lydbogs-lyst skudt i gang, så læs med her:

Artiklen indeholder reklamelinks

Irina – Jeg rejser mig hver gang

De fleste kender formentlig allerede en af Danmarks største beauty-bloggere, Irina the Diva fra reality-tv, som i dag er en succesfuld forretningskvinde.

Men ikke alle kender hendes vej til den succes, som bunder i hendes fortid som skøjteprinsesse i Ukraine under et strengt olympisk træningsregime. En fortid fyldt med hårde fald på isen, en følelse af uvelkommenhed i forbindelse med flytningen til Danmark og en stigmatisering fra reality-tv, som har været svær at bryde ud af.

Irinas fortælling har et fokus på hendes hårde opvækst og hendes kamp for sin familie, som har gjort hende til en fighter, der rejser sig hver gang hun falder.

Stephanie fra ”Årgang 0” til frihed

I denne biografi fortæller Stephanie fra ”Årgang 0” om sin opvækst foran kameraerne og hvad dette har betydet for hendes liv og sig selv som person.

> FÅ 1 MÅNED GRATIS PRØVEPERIODE HER (NORMALT 14 DAGE) <

En kaotisk opvækst, med ustabilitet, svigt og et liv som ufrivillig kendt, som fik Stephanie til at tvivle på sig selv, når hun mødte nye mennesker.

Fortællingen fokuserer på Stephanies egne erindringer og selvrealisering af at acceptere sig selv, som hun er, både på og bag skærmen.

Tvilling Yndling Grævling

Hella Joof er kendt og elsket af Danmark for hendes film, musik og ikke mindst bøger. I denne selv(hjælps)biografi, beskriver hun med egne ord, hvordan hun håndterer livet og hvem Hella Joof egentlig er.

Hella Joof skriver bogen som en gribende, morsom og ærlig guide til hendes erfaringer som du kan lære af eller grine af. En selv(hjælps)biografi, som er fyldt med et Atlanterhav af fejl. Både fuld og ædru.

Både glad og trist. Alt sammen kogt ned til en omgang sjovt materiale om livet, som Hella ville være ærgerlig over skulle gå til spilde.

Hvad synes du om denne nyhed?

Related Articles

- Annonce -

SENESTE NYT

Hvad synes du om denne nyhed?